Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cando Canoe Club 星 海 獨 木 舟 會

首頁首頁  歡迎頁歡迎頁  Latest imagesLatest images  登入登入  會員註冊會員註冊  搜尋搜尋  

2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽

向下 
5 posters
發表人內容
snacker
初級賽員
初級賽員
snacker

2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Empty
發表主題: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-11-21, 8:31 pm

比賽場地 : 屯門青山灣泳灘
比賽日期 : 27/12/2009 (星期日)
比賽時間 : 上午九時正至下午五時正

詳細資料 : http://tmccforum.888bbs.biz/forum-f5/topic-t399.htm
回頂端 向下
Ham
高級賽員
高級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-11-30, 5:57 pm

源你 ... 問一問你教練我地玩唔玩
回頂端 向下
kevin
No. 3
No. 3
kevin

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-11-30, 10:53 pm

gavin話12月返黎又想一齊練,又想玩屯門區冬季喎...有咩意見??
回頂端 向下
http://candopolo.vampire-legend.com
joepcy
初級賽員
初級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-12-01, 10:45 am

個人唔係好想玩呢個比賽, 又凍, 個場又唔舒服, 係沙灘玩個咁既比賽, 不如係近水灣練波, 都係凍, 不過近好多.
回頂端 向下
Ham
高級賽員
高級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-12-01, 12:04 pm

我諗大家唔好咁多意見啦...
阿源仔.. 我叫你去問阿梅係因為你同佢岩傾d ... 依個係人都知
玩唔玩個重點係果日港隊有無練習...
阿梅.. 我唔知你有無睇開依個留言... 你有既... 就唔該覆一覆... 大家即刻知點做..
回頂端 向下
ringo mui
中級賽員
中級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-12-02, 11:16 am

為方便香港集訓隊隊員參賽, 該日訓練暫停一次,各人自行安排活動。我於當日十時三十分到泳屋划艇,歡迎一起練習,請聯絡。
梅上
回頂端 向下
Ham
高級賽員
高級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-12-03, 9:15 am

我想整艇多d
回頂端 向下
ringo mui
中級賽員
中級賽員

發表主題: 回復: 2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽   2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽 Icon_minitime2009-12-03, 11:06 am

10:00一12:00 整艇。12:00一1400打波。有興趣自動出現。
梅上
回頂端 向下

2009屯門區冬季獨木舟水球錦標賽
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
 :: 獨 木 舟 賽 事 時 間 表 Competition Schedule :: 獨 木 舟 水 球 賽 事 Canoe Polo Competition-
前往: